Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

منوچهر حبیبی در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: به منظور قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا از امشب طرح "فاصله گذاری اجتماعی" همزمان با سراسر کشور در استان قزوین هم اجرا می‌شود تا از شیوع این ویروس جلوگیری شود.

معاون سیاسی استاندار افزود: روش‌های متعددی برای مهار ویروس کرونا در جهان عملی شده و هر کشور بر اساس فرهنگ و آداب و رسوم و سبک زندگی خود شیوه‌هایی را برای محدودیت‌های بهداشتی اجرا کرده است و ما نیز با تعطیل کردن مراکز جمعیتی، مدارس، بازار، دانشگاه‌ها نسبت به قطع زنجیره انتقال اقدام کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حبیبی عنوان کرد: هدف از اجرای این طرح کمک به قطع زنجیره انتقال، حذف ترددهای غیر ضروری، راهبری سیاست‌ها و تدابیر ستاد ملی کرونا در کشور، ایجاد تعامل بیشتر بین دستگاه‌های متولی و سرعت بخشیدن به مدیریت و پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و ایجاد آرامش در جامعه است.

وی ادامه داد: همچنین طرح محدودیت تردد از ساعت ۱۲ امشب تا ۲۰ فروردین اجرا می‌شود و همه شهروندان ملزم به همکاری برای اجرای آن هستند.

این مسئول تصریح کرد: در این طرح فقط افراد بومی ساکن در استان می‌توانند در شهرها تردد کنند و افراد غیر بومی برای تردد می‌توانند از اتوبان عبور کرده و حق ورود به داخل شهرها را ندارند.

سخنگوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان اضافه کرد: همچنین تمامی مدارس، دانشگاه‌ها، بازارها، سالن‌های ورزشی، استخرها، پارک‌ها، مجتمع‌های تجاری و اصناف غیر ضروری تا ۲۰ فروردین تعطیل خواهند بود.

معاون سیاسی استاندار قزوین یادآور شد:تا نهم اسفندماه هیچ موردی از بیماری کرونا در استان مشاهده نشده بود ولی پس از اعلام رئیس دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر یک مورد بیمار مشکوک در سوم اسفند ماه اولین جلسه برگزار شد و همه دستگاه‌های متولی از جمله سپاه، بسیج، ارتش، نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی پای کار آمدند و تا امروز اقدامات مؤثری انجام شده تا از گسترش آن جلوگیری شود.

به گفته حبیبی، با کنترل محورهای ورودی، غربالگری، تعطیلی بازار، اصناف و کسبه، مجتمع‌های تجاری، مدارس و دانشگاه‌ها برای کاهش ارتباط مردم اقدام شد و در کنار آن برای تأمین تجهیزات بیمارستانی و درمانی هم برنامه ریزی صورت گرفت.

وی بیان کرد: در کنار آماده شدن همه بیمارستانها نسبت به آماده کردن بیمارستان صحرایی با ۴۵ تخت و مرکز نقاهتگاهی با ظرفیت ۲۰۰ تخت اقدام شد تا در صورت لزوم مورد استفاده قرار گیرد.

این مسئول عنوان کرد: ارزیابی‌ها نشان می‌دهد ۷۰ درصد مردم با مسئولان استان همراهی کرده و به توصیه‌ها اهمیت داده و توجه کرده‌اند اما ۳۰ درصد مردم بی توجه بوده و موارد بهداشتی را رعایت نکرده‌اند که همین تعداد محدود موجب هدر رفتن زحمات کادر پزشکی و سایر اقدامات صورت گرفته شده‌اند.

سخنگوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان گفت: اصناف مشمول طرح به سه دسته تقسیم شده‌اند و به صورت فعال، غیر فعال و تعطیل و به اقتضای شرایط مشخص شده‌اند.

معاون سیاسی استانداراسامی مراکز و واحدهای مشمول تعطیلی را به این شرح اعلام کرد: دانشگاه‌ها، مدارس، مهد کودک‌ها، پاساژها، نمایشگاه‌ها، تالارهای پذیرایی، رستوران‌ها، فروشگاه‌های لوازم خانگی، قهوه خانه‌ها، گیم نت، استخر، شهربازی، باغ وحش و دهکده طبیعت، حبیبی خاطرنشان کرد: بازار روز، موزه و سینماها، فروش خودرو، آرایشگاه‌های زنانه و مردانه، مراکز اقامتی، فرهنگی و اجتماعی همه تعطیل هستند.

وی ادامه داد: مراکزی که مجاز به فعالیت روزانه و مستمر هستند شامل فروشگاه‌های مواد غذایی، بهداشتی، داروخانه‌ها، مواد پروتئینی، قصابی‌ها، توزیع مرغ و تخم مرغ، ماهی فروشان، میوه فروشان، سبزی فروشان، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، نانوایی‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی، جایگاه‌های سوخت، لبنیاتی‌ها، توزیع دارو، سوپرمارکت‌ها، به صورت مستمر باید فعالیت کرده و باز باشند.

این مسئول اعلام کرد: ادارات بیمه سلامت، استاندارد، ثبت احوال، مخابرات و ارتباطات، دستگاه‌های خدمات رسان، آب منطقه‌ای، شرکت توزیع نیروی برق، آب و فاضلاب، پست، محیط زیست و سایر دستگاه‌های مشابه تا ۱۵ فروردین تعطیل هستند ولی کارمندان حق ندارند به مرخصی خارج از استان بروند و مدیران و معاونان آنها باید در اداره حضور یابند.

سخنگوی ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در استان اضافه کرد: همچنین ادارات ارشاد اسلامی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نیروی انتظامی، بسیج، سپاه، سازمان صمت، بهداشت و درمان و علوم پزشکی، دادستانی هم دایر هستند و باید در اجرای طرح همکاری کنند.

حبیبی عنوان کرد: تردد شهروندان سایر استان‌ها به قزوین ممنوع است و نحوه شناسایی افراد با کارت ملی، پلاک خودرو و بیمه نامه خودرو است و اگر افرادی موارد محدودیت را رعایت نکنند خودروی آنها یک ماه توقیف شده و ۵۰۰ هزار تومان نیز جریمه نقدی می‌شوند و واحدهایی که تعطیل نکنند نسبت به پلمب واحد آنها به مدت یک ماه اقدام می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایلنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: قزوین استانداری ویروس کرونا در استان دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۹۰۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب

وزیر آموزش و پرورش درباره رای دیوان عدالت اداری برای ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان با بیان اینکه پیوستی که در کنار نامه بنده در فضای مجازی منتشر شده است، از جانب بنده نبوده و مورد تایید نیست ادامه داد: هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان باید رای دیوان عدالت اداری را اجرا کند و هرفردی به میزانی که از خدمات دانشگاه بهره مند می‌شود از حقوق او کسر شود.

به گزارش ایسنا، رضا مراد صحرایی با حضور در مرکز سامد و پاسخگویی نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه حضور در مرکز سامد فاصله را با مردم کم می‌کند گفت: برای ما افتخاریست ارتباط با مردم بی‌واسطه باشد تا به عنوان خدمتمگذار در خدمت آن‌ها باشیم و به لحاظ توانایی و شرایطی که در اختیارمان است بتوانیم کاری برای آن‌ها انجام دهیم.

وی با بیان اینکه باید احترام معلم را نگه داریم افزود: گوهر ملت در دست معلم امانت است.

صحرایی گفت: سیمای آینده کشور در آموزش و پرورش شکل می‌گیرد، کانون خلق آینده هر کشور در آموزش و پرورش است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به دانشجومعلمی که درباره ابطال کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان سوال کرد، گفت: رای دیوان شیوه گرفتن را ابطال کرده است؛ مصوبه مربوط به سال ۹۱ است که براساس قانون متعهدین خدمت گفته است ۴۵ درصد برای ارائه خدمات رفاهی کسر شود و همین موضوع باعث شده به دانشگاه فرهنگیان به اندازه سایر دانشگاه‌ها بودجه ندهند.

وی با بیان اینکه وقتی رای به ما ابلاغ شد از استان‌ها خواستم تا این شیوه کسورات را نگه دارند افزود: باید هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان تصمیم بگیرد. همچنین به دانشگاه گفتیم به ما جدول ارائه داده و وضعیت کسر از حقوق دانشجو معلمان به ازای وضعیت هر دانشجو متفاوت است.

صحرایی با بیان اینکه پیوستی که در کنار نامه بنده در فضای مجازی منتشر شده است، از جانب بنده نبوده و مورد تایید نیست ادامه داد: به پلیس فتا گفته‌ایم این موضوع را پیگیری کند. هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان باید رای دیوان عدالت اداری را اجرا کند و هرفردی به میزانی که از خدمات دانشگاه بهره مند می‌شود از حقوق او کسر شود.

به دنبال احیای پرداخت حق ایاب و ذهاب به معلمان هستیم

وزیر آموزش و پرورش در ادامه به معلمی که در مدارس روستایی تدریس و نسبت به حقوق پایین نومعلمان گلایه داشت گفت: امسال ۸ نفر از معلمان نمونه کشوری از میان معلمان روستایی بودند که این نشان دهنده توجه به آنهاست.

وی با بیان اینکه به دنبال احیای پرداخت حق ایاب و ذهاب به معلمان هستیم افزود: معلمان فوق العاده ویژه دریافت می‌کنند، اما درصد آنچه مورد انتظار ما است، نبوده و طبق قانون برای ۲۰ درصد کارمندان پیش‌بینی شده است. اگر وزارتخانه‌ای مانند نفت فوق‌العاده ویژه را اجرا می‌کند، درآمد اختصاصی دارد؛ البته از وقتی که وزارت آموزش و پرورش مصوبه رتبه‌بندی را دریافت کرد، اکنون دستگاه‌های دیگر مانند نیرو‌های مسلح هم خواستار رتبه‌بندی هستند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به حوصله نیاز است تا فوق العاده ویژه را برای گروهی از معلمان جا بیندازیم ادامه داد: البته در داخل وزارت آموزش و پرورش تا ۱۰۰ درصد فوق‌العاده ویژه هم داریم به عنوان مثال کارکنان حقوقی و آی تی که معلم نیستند؛ البته آن‌ها هم حاضرند این حقوق را بدهند و رتبه‌بندی را بگیرند.

معلمان محدودیت حقوق دریافتی خود را با اضافه کار و حق التدریس جبران کنند

وی افزود: بعد از اجرای رتبه بندی معلمان میانگین حکم آن‌ها از دستگاه‌های دیگر بالاتر است، البته معلمان باید محدودیت حقوق دریافتی خود را با اضافه کار و حق التدریس جبران کنند. تلاش می‌کنیم به معلمان خدمت کنیم.

به گزارش ایسنا، دانشجومعلم دیگری نیز در خصوص رفاهیات معلمان، واریز حق التدریسی‌ها و فوق‌العاده ویژه معلمان پرسید که وزیر آموزش و پرورش در جواب گفت: رفاهیات فرهنگیان در سال گذشته هم نداشتیم، اما امسال پاداشی به عنوان روز معلم برای فرهنگیان امشب واریز می‌شود.

وی گفت ساماندهی حق‌التدریسی‌ها امسال بهتر از سال‌های قبل بوده که سه ماه آن واریز شده و طی ۲ هفته دیگه ۳ ماه دیگر هم واریز می‌شود و تا قبل از آغاز سال تحصیلی جدید هم کلا از این بابت تسویه می‌کنیم. فوق العاده ویژه را هم همه دریافت می‌کنند، اما فوق العاده ویژه ۵۰ درصدی به همه تعلق نمی‌گیرد بلکه به معلم چند پایه، روستایی و شبانه روزی تعلق می‌گیرد.

پاداش بازنشستگان هر ساله در نیمه دوم سال بعد واریز می‌شود

معلم بازنشسته دیگری از تاخیر در پرداخت پاداش و سنوات بازنشستگان گفت و از وزیر خواستار پرداخت به موقع شد تا گوشه‌ای از مشکلات زندگی را بگیرد که صحرایی در جواب گفت: سال گذشته ۲۲.۷ همت پاداش بازنشستگان ۱۴۰۱ قبل از عید پرداخت شد، هرسال پاداش بازنشستگان نیمه دوم سال بعد واریز می‌شود و امیدواریم پاداش بازنشستگان سال ۱۴۰۲ زودتر پرداخت شود.

دیگر خبرها

  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • واریز ۲ میلیون تومان به حساب معلمان در آستانه روز معلم
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • رشته روانشناسی از شکل سنتی فاصله می‌گیرد/ افزایش تعداد کلینیک‌های درمانی
  • واریز «هدیه روز معلم» به حساب فرهنگیان؛ امشب
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • کارگران ۱۱ اردیبهشت تعطیل هستند؟
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد